autostoffering

de autobeklederij voor auto’s, oldtimers, campers, motorfietsen
en alles dat rijdt op één of meer wielen.

Auto-interieurs hebben een zwaar leven. Ze worden intensief gebruikt, hebben te maken met vocht, hitte en kou en ze krijgen regelmatig gemorste drankjes over zich heen. Je kunt de ouderdom dan ook goed zien aan de staat van de autobekleding, zeker bij oldtimers. En waar het herstellen van een carrosserie voor velen een leuke klus is, voertuigstoffering en het herstellen van de bekleding is ingewikkeld en vereist specialistische kennis en gereedschap. Gelukkig heb ik beide in huis.

afbeelding ter illustratieafbeelding ter illustratie

Ik maak autostoelen en -banken weer als nieuw en geheel in stijl. En niet alleen de hoes. Ook het binnenwerk wordt geheel gereviseerd. Oud verkruimeld schuim, gebroken springveren en roest op de metalen delen moeten ook aangepakt worden. Ik gebruik materialen die niet alleen opgewassen zijn tegen hun zware taak, ik zorg er ook voor dat ze veilig zijn voor de inzittenden.

maak een afspraak of vraag informatie aan

afbeelding ter illustratieafbeelding ter illustratie

restaureren of renoveren

Wilt u de autostoffering weer in de oorspronkelijke nieuwstaat of juist gemoderniseerd? Ik kan beide voor u verzorgen. Bij restauratie kiest u voor stoffering die zoveel mogelijk overeenkomt met de originele. Bij renovatie kiest u ervoor om het interieur een eigentijdse uitstraling te geven of om deze te laten aansluiten bij een merk of product.

afbeelding ter illustratieafbeelding ter illustratie

een Volkswagen Karmann Ghia (1957) met gerenoveerd interieur

campers

Het stofferen van campers en RV’s lijkt erg op scheepsstoffering. Niets is recht, ieder onderdeel is maatwerk en de bekleding moet tegen ieder klimaat opgewassen zijn. Of het nou gaat om het herstellen van de oude inrichting of om een geheel nieuwe, ik zorg ervoor.

afbeelding ter illustratieafbeelding ter illustratieafbeelding ter illustratieafbeelding ter illustratie

motoren en zijspannen

Ook voor de twee-en driewielers sta ik klaar! Ik bekleed uw customized zadel of herstel het origineel. Uw zijspan geef ik nieuwe zittingen en een perfect sluitende hoes.

afbeelding ter illustratieafbeelding ter illustratie
afbeelding ter illustratieafbeelding ter illustratie

het maken van een zadel

hemeltjes en overige bekleding

Heeft u nog andere wensen? Het bekleden van de binnenkant van het dak (‘hemeltje’) of nieuw leer in uw dashboard? Als het bekleed kan worden, kan ik het bekleden!

maak een afspraak of vraag informatie aan